graffititoren Bilzen

een graffititoren in Bilzen

Vorige week lazen we het volgende in Het Belang van Limburg: “De elektriciteitscabine op het Jazz Bilzenplein, ook gekend als de ‘Interelectratoren’, wordt omgetoverd tot een graffititoren en helemaal beschilderd met tekeningen die verwijzen naar Jazz Bilzen.”

Dat gebeurt niet zomaar, natuurlijk. De stad Bilzen wil het erfgoed van het legendarische muziekfestival Jazz Bilzen nieuw leven in blazen. De Jazz Bilzen Awards voor pop- en rockfotografie zijn slechts één onderdeel van een groter project dat Jazz Bilzen terug op de kaart wil zetten. De elektriciteitscabine wordt onder handen genomen door de MOSK-crew, een mix van lokale graffiti-artiesten en enkele grote Belgische namen. Op zondag 17 juni wordt het resultaat onthuld!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s