en we zijn vertrokken…

Bilzen is altijd al een muziekstad geweest, dat bleek gisteren nog maar eens op de persconferentie die het officiële startschot gaf voor de Jazz Bilzen Awards. Om de herinnering aan het Jazz Bilzen festival levendig te houden, werd de elektriciteitscentrale op het Jazz Bilzen plein de voorbije week onder handen genomen door een aantal graffitikunstenaars. Zij versierden de toren met tekeningen die naar het festival verwijzen.

De onthulling van de graffititoren zette de lancering van de Jazz Bilzen Awards extra luister bij. Schepen van Cultuur Maike Meijers (CD&V): “Met de Jazz Bilzen Awards willen we de fotografen in de kijker zetten die elk jaar tientallen concerten en festivals afschuimen voor dat ene ultieme shot.”

Post binnenkort ook jouw ultieme festival- of concertfoto’s in deze Flickr-groep en wie weet kiest de jury jouw inzendingen uit. Meer info en het wedstrijdreglement volgen gauw!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s