een echte Instagram-camera?

1

De foto’s op je smartphone door de Instagram-applicatie jagen om er een mooi effectje over te leggen, dat doet ondertussen bijna iedereen. Bij ADR Studio’s dachten ze: waarom geen digitaal Instagram-fototoestel ontwikkelen?

Wat eerst bij een leuk gedachte-experiment bleef, zou nu toch werkelijkheid kunnen worden. Als de bedenkers via crowdfuncing genoeg geld verzamelen om de Instagram-camera in productie te laten gaan, dan brengen ze het fototoestel binnenkort op de markt. Wie zich geroepen voelt om een bijdrage te storten, vindt hier alle info. Natuurlijk kan je je foto’s meteen sharen op je sociale kanalen, maar je kan ze ook polaroid-gewijs meteen afdrukken via een ingebouwde printer. Een leuk hebbeding waarmee je je coole festivalfoto’s meteen ter plekke kan printen bijvoorbeeld…

One comment on “een echte Instagram-camera?

  1. […] Het Instagram-cameraatje waarover we eerder al blogden, ziet er net iets compacter en handiger uit. Het verschil is voornamelijk dat het toen ging om een digitaal fototoestelletje waarmee je onmiddellijk een Instagram-filter over je foto’s kan leggen en ze kan printen. Je telefoon kwam er eigenlijk niet aan te pas. Dit ‘Instant Lab’ is iets dat je wel op je iPhone kan aansluiten om de foto’s op je telefoon af te drukken in Polaroid-formaat. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s