Tomorrowland

Tomorrowland is only a day away

Was het nu een muziekfestival of een sprookjesbos? De setting van Tomorrowland in Boom afgelopen weekend was als steeds ongeëvenaard. Duizenden muziekliefhebbers dansten de ziel uit hun lijf op de beats van o.a. Carl Cox, Steve Aoki, Moonlight Matters en Yves V. Geen typische rockfoto’s met gitaren dus, maar beelden van de beste dj’s ter wereld die als draaiende derwisjen een uitgelaten meute ophitsen in een tot de verbeelding sprekend decor. Geniet mee van deze Humo-fotospecial of van onderstaande Flickr-compilatie van de StuBru-fotograaf.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s