Sigur Ros in het Rivierenhof (c) festivalpictures.be

Muziek tussen de bomen

1

Mooie locaties spreken tot de verbeelding en zo hebben we er wel een aantal in de Vlaamse festivalwereld: de Donkvijver van Oudenaarde, het Warandepark in Brussel en het Openluchttheater Rivierenhof in Deurne.

Oudenaarde kon het afgelopen weekend op Feest in het Park genieten van o.a. Kelis, The Dandy Warhols, Arsenal en Goose. Fotografe Carline Vandercruyssen van Goedefroit Music schoot onderstaande beelden op donderdag:

Geen mooiere setting voor de ijle muziek van de IJslandse band Sigur Ros dan het sprookjesachtige Rivierenhof in Deurne. Slechts 2000 gelukkigen konden erbij zijn, en die hebben ongetwijfeld genoten van begin tot eind. Wie geen ticket kon bemachtigen, kan zich troosten met deze prachtige beelden van Festivalpictures.be.

Sigur Ros in het Rivierenhof

Sigur Ros in het Rivierenhof (c) festivalpictures.be

In Brussel gingen ondertussen de Feeërieën van start in de Kiosk van het Warandepark. De Ancienne Belgique luidt daar het einde van de zomer in met 5 avonden vol intieme en avontuurlijke muziek. Gisteren mocht Dez Mona de Feeërieën aftrappen. Binnenkort foto’s!

One comment on “Muziek tussen de bomen

  1. […] Vorige week hadden we het al over de Feeërieën, het vijfdaagse festivalletje van de Ancienne Belgique in het Warandepark in Brussel: vijf dagen intieme en sfeervolle muziek bij een ondergaande zon… We vonden deze mooie shots van fotograaf Philippe Denayer. Share this:TwitterFacebookVind ik leuk:LikeBe the first to like this. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s