Maak een polaroidtoestel van je iPhone!

Impossible Instant Lab

Filtertjes gooien over de foto’s die je met een smartphone neemt, is ondertussen heel populair. Dankzij het ‘Instant Lab’ van de firma Impossible kan je nu van je iPhone ook een echte polaroidcamera maken, waarmee je je foto’s meteen kan afdrukken. Tenminste als het bedrijf genoeg fondsen kan verzamelen om het gadget – gemodelleerd naar de legendarische SX 70 – ook effectief te produceren.

Het Instagram-cameraatje waarover we eerder al blogden, ziet er net iets compacter en handiger uit. Het verschil is voornamelijk dat het toen ging om een digitaal fototoestelletje waarmee je onmiddellijk een Instagram-filter over je foto’s kan leggen en ze kan printen. Je telefoon kwam er eigenlijk niet aan te pas. Dit ‘Instant Lab’ is iets dat je wel op je iPhone kan aansluiten om de foto’s op je telefoon af te drukken in Polaroid-formaat.

Jij wil wel zo’n ‘Instant Lab’? Doneer hier een bijdrage en wie weet komt het binnenkort op de markt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s