Wie maakt er kans op de Jazz Bilzen Awards?

Morgen worden de prijzen uitgedeeld op het Jazz Bilzen Awards-slotevent, maar we kunnen vandaag al een tipje van de sluier lichten! Uit alle deelnemers die foto’s postten in onze Flickr-groep, koos onze jury deze kanshebbers: Kristof Acke, Tim Theo Deceuninck, Yves Delport, Mac Kroci, Marne Peeters, Exp Plore, Joeri Swerts, Leontien Van Allemeersch, Tom Van Ghent en Jan Vanden Bulck. Wie er met de eerste prijs en met de ereplaatsen gaat lopen, weten we morgen…

Uit de inzendingen van de professionele fotografen werden (in alfabetische volgorde) Athos Burez, Anton Coene, Koen Keppens, Dieter Procureur en Tom Verbruggen genomineerd. Ook voor hen is het spannend afwachten tot morgen om te horen wie de hoofdprijs mee naar huis mag nemen.

Tot morgen in cc de kimpel voor de prijsuitreiking en het slotevent!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s