Anton Coene - Kaptian Korsakov

And the winners are… Anton Coene en Yves Delport!

Gisteren was het zover: op het slotevent in cc de kimpel maakte gastheer Guy Mortier de winnaars bekend van de eerste editie van de Jazz Bilzen Awards!

Aan de fotografen was gevraagd om een reeks foto’s in te dienen. De jury oordeelde dan ook over de reeks, niet over een individuele foto. Bij hun beoordeling zochten ze naar reeksen met een persoonlijke, originele invalshoek en reeksen die verder gaan dan een goed gemaakt sfeerbeeld van een optreden.

Bij de professionele fotografen, koos de jury – bestaande uit Alex Vanhee, Koen Mortier, Isolde Lasoen, Luc Janssen, Herman Selleslags en voorzitter Carl de Keyzer – als winnaar voor Anton Coene! Athos Burez werd tweede, Tom Verbruggen derde. Een eervolle vermelding was er voor de genomineerden Dieter Procureur en Koen Keppens. Uit de amateurfotografen koos de jury een foto van Yves Delport. Proficiat aan alle winnaars!

uitreiking Jazz Bilzen Awards

uitreiking Jazz Bilzen Awards: presentator Guy Mortier, Paul Dubois (vzw jazz bilzen), jurylid Herman Selleslags, winnaar bij de amateurs Yves Delport, Gerald Timmermans en Jan Biesmans, (vzw jazz bilzen), winnaar Anton Coene, derde prijs Tom Verbruggen, burgemeester Johan Sauwens en Maike Miejers (schepen van cultuur) – (c) Tony Sanza

De volgende editie van de Jazz Bilzen Awards vindt plaats in 2014. Begin alvast vanaf nu met het nemen van spetterende concertfoto’s en wie weet ben jij dan bij de winnaars!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s