De Jazz Bilzen Awards herbeleven? Dat kan dankzij deze live-opnames!

Nog een laatste keer blikken we terug op de uitreiking van de Jazz Bilzen Awards. Juryvoorzitter Carl de Keyzer kon er jammer genoeg niet bij zijn, maar hij sprak wel een videoboodschap in voor de aanwezigen. Hij legt uit hoe het er in de jury aan toe ging en hoe de uiteindelijke winnaars gekozen werden.

 

Na de uitreiking van de Awards volgde een concert van Jazz Bilzen-veteraan Philip Catherine en de Jazz Bilzen Tribute Band: Jean Blaute, Eric Melaerts, Isolde Lasoen en hun gasten Jean-Marie Aerts (TC Matic), Bob Baelemans en Luc Smets (The Pebbles), Hugo Matthysen en Pascal Deweze (Broken Glass Heroes). Het werd een heerlijke muzikale trip down memory lane… Was je erbij en wil je de avond graag herbeleven? Of heb je het concert gemist, maar ben je benieuwd naar hoe het klonk? Dan kan je terecht op onze Soundcloud-pagina waar je de hele avond kan herbeluisteren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s