Herbeleef Jazz Bilzen dankzij The Stage en de Demer Walk

Het project ‘Jazz Bilzen – The Legend’ gaat verder! Na de pop- en rockfotografiewedstrijd vorig jaar wordt het Jazz Bilzen festival nu ook levendig gehouden dankzij The Stage in het Borrehuis en de Demer Walk.

In het Borrehuis vertelt The Stage met teksten en foto’s het verhaal van Jazz Bilzen, van de opkomst en de groei tot de laatste editie. De Demer Walk is een wandeling die je kan volgen met een smartphone app. Je volgt een mooie route door Bilzen die je langs de verschillende festivallocaties brengt. Je krijgt dankzij de app sprekende foto’s te zien en hoort verrassende interviews, festivalfragmenten en soundscapes.

In het oud stadhuis op de Markt licht het meeting point al een tipje van de sluier. Je kan er ook terecht voor alle praktische info over het project.

De lancering van dit alles vindt plaats op zondag 19 mei. Je kan dan het meeting point in het oude stadhuis en het Borrehuis bezoeken van 11 tot 17 uur. Aan het meeting point vertrekken gegidste wandelingen om 11, 13.30 en 15 uur.

Openingsuren The Stage in het Borrehuis: van woensdag 22 mei t/m vrijdag 14 juni en van maandag 16 september t/m vrijdag 27 september is het Borrehuis open van woensdag t/m vrijdag, telkens van 11 tot 17 uur.
Van zaterdag 15 juni t/m zondag 15 september is het Borrehuis toegankelijk van woensdag t/m zondag van 11 tot 17 uur. Buiten de openingsuren is er na afspraak mogelijkheid tot een bezoek met gids.

Iedereen welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s