TV Limburg zendt live uit vanuit het Borrehuis!

tv_limburg_be Woensdag 12 juni zal Studio TVL twee uur live televisie weiden aan Jazz Bilzen en het project Jazz Bilzen – The Legend. Er wordt zelfs uitgezonden vanuit Bilzen: The Stage in Het Borrehuis wordt tussen 14 en 16 uur tijdelijk een televisiestudio.

Gasten in de studio of in een reportage zijn onder meer Zaki, Koenraad Nijssen (auteur van het Jazz Bilzen-boek), oud-medewerkers Pat Bollen en Gerald Timmermans, geluidskunstenaar Els Viaene (die de soundscape van de app verzorgde), fotograaf Anton Coene (winnaar Jazz Bilzen Awards) en Pukkelpoporganisator Chokri Mahassine. The Stage wordt voor het eerst ook een muziekpodium met live optredens van Roland Van Campenhout en de Bilzerse Lien Moris. Kortom, een aflevering die je (woensdagnamiddag of in een herhaling) zeker niet mag missen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s