Doe jij dit jaar mee aan de Jazz Bilzen Awards?

Ook dit jaar worden de Jazz Bilzen Awards voor pop- en rockfotografie uitgereikt!

De Jazz Bilzen Awards gingen in 2012 van start als biënnale, maar door het succes van de eerste editie, hebben we besloten om er een jaarlijkse wedstrijd van te maken. Vorig jaar won fotograaf Anton Coene de Jazz Bilzen Award voor pop- en rockfotografie bij de professionelen, Yves Delport ging naar huis met de hoofdprijs voor de amateurs. Treed jij dit jaar in hun voetsporen? Laad je concert- en festivalfoto’s op in onze Flickr-groep en wie weet ga jij op de uitreiking op 16 november met de hoofdprijs naar huis. Ook dit jaar staat de jury onder leiding van fotograaf Carl de Keyzer!

Alle info vind je in het reglement.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s