JBA-winnaar Anton Coene stelt tentoon

Fotograaf Anton Coene ging vorig jaar naar huis met de Jazz Bilzen Award voor pop- en rockfotografie bij de professionelen. Terecht zo blijkt, want hij mag prompt tentoonstellen in Fort Napoleon in Oostende! Hij toont er foto’s van zijn tournee met Trixie Whitley en van concerten van o.a. Black Box Revelation, Ian Clement, Intergalactic Lovers, Wallace Vanborn, Kapiton Korsakov, The Van Jets en Maya’s Moving Castle. De foto’s zijn in Oostende te bewonderen van 26 juni tot 15 september.

Er loopt op dat moment in Fort Napoleon ook een expo van fotograaf Bob Gruen, die al meer dan 40 jaar foto’s maakt van de grootste pop- en rocksterren. Van The Rolling Stones en David Bowie tot Marvin Gaye en Madonna.

Een mooie dubbelexpo die de muziekfotografen onder jullie zeker zal inspireren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s