Tomorrowland 2013 (c) StuBru

Tomorrowland: de hoogmis van de dance

Geen meer besproken festival dan Tomorrowland. Het festival was op amper 2u tijd zo goed als uitverkocht, trekt bezoekers van over heel de wereld (sommigen zelfs met speciale Tomorrowland-vluchten) en dankt zijn bijnaam “de Efteling voor volwassenen” aan het perfecte samengaan van muziek, een feeërieke sfeer en tot in de puntjes doorgetrokken vormgeving. Tomorrowland is niet zomaar dansen, het is een totaalbeleving. Het is niet alleen voor de 180 000 bezoekers de hoogmis van de dance, ook de dj’s prijzen het festival als een van de fijnste ter wereld.

De driedaagse werd afgetrapt onder een bloedhete zon, om later tijdens het weekend verfrist te worden door een kleine zondvloed. Het deerde de festivalgangers niet om zich de ziel uit het lijf te dansen op de beats van o.a. Steve Aoki, Armin van Buuren, David Guetta, Tiësto, Carl Cox, Green Velvet, Dimitri Vegas & Like Mike, Richie Hawtin, …

StuBru-fotograaf Joris Bulckens selecteerde zijn 25 favoriete beelden van het weekend. Klik op onderstaande foto om ze te bekijken.

Steve Aoki op Tomorrowland 2013 (c) StuBru

Steve Aoki op Tomorrowland 2013 (c) StuBru

Op naar Tomorrowworld, de eerste editie van een zusterfestival in de USA…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s