Bloemenkinderen op Jazz Bilzen (1974)

‘Land in de kering’ is een programma op Canvas dat toont welke veranderingen de Vlaamse maatschappij in de 2de helft van de 20ste eeuw heeft doorgemaakt. In de uitzending van gisteren, met als thema ‘jeugd’, passeerden ook enkele beelden van Jazz Bilzen de revue.

Op hun site biedt Canvas extra achtergrondmateriaal aan, waaronder een fascinerend filmpje uit het programma ‘Tienerklanken’ over 10 jaar Jazz Bilzen in 1974. De beelden tonen hoe Bilzen werd “overstroomd met bloemen, nieuwbakken hippies, vreemd gekleurde en geklede vogels van allerlei stand. Kortom: bloemenkinders.” Klik op onderstaande foto om het te bekijken!

 

Bloemenkinderen op Jazz Bilzen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s