You ain’t seen nothing yet: muziekfotografie in het FoMu

In het Fotomuseum van Antwerpen kan je nog tot 6 oktober terecht voor de interessante tentoonstelling ‘You ain’t seen nothing yet’ over muziek en fotografie. Het gaat niet zozeer om foto’s genomen op concerten, maar eerder om artwork voor platenhoezen, persfoto’s, foto’s die de mens achter de artiest tonen, de beleving van de bezoeker, …

Het FoMu toont een eigenzinnige selectie van nationale en internationale fotografen zoals Joris Bulckens (StuBru), Dean Chalkley, Daniel Cohen, Charlie De Keersmaecker, Koen Keppens, Ryan McGinley, James Mollison, Alex Salinas, Michael Schmelling, Oliver Sieber, Alex Vanhee, Eva Vermandel, Rob Walbers, maar ook album art, videoclips, fotoboeken én een installatie van Radio Soulwax. Bekijk hier een filmpje over de expo.

Ging jij trouwens dit jaar naar Rock Werchter? Goed nieuws! Dankzij een chip in je festivalbandje kan je de tentoonstelling ‘You ain’t seen nothing yet’ gratis bezoeken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s