Volg een workshop rockfotografie

Grijp je kans en volg op zaterdag 26 oktober een workshop rockfotografie met fotograaf Jeroen Vranken. Hij leert je allerlei tips en tricks om in de moeilijke omstandigheden van een donkere concertzaal of een druk festival toch het beste uit je foto’s te halen. De sessie met fotograaf Joris “Jokko” Bulckens is jammer genoeg al volzet. Je wacht het best ook niet te lang met inschrijven als je nog een plaatsje wil in de workshop van Vranken.

De workshops vinden plaats op Hert Infarct in Tunrhout. Naast fotografie kan je er ook workshops volgen over songwriting, homerecording, SABAM en veel meer. Maar ook wie liever gewoon geniet van een goed concert of wat stand-upcomedy kan terecht op Hert Infarct voor o.a. SX, Sleeper’s Reign, dj Grazhoppa’s big band, Tout va bien, …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s