Belpop over Jazz Bilzen (Canvas, ma 9 sep)

Stem maandag om 20:40 je tv af op Canvas of programmeer je digicorder, want in de muziekdocumentairereeks ‘Belpop’ gaat het over Jazz Bilzen!

Image

Belpop verzamelde een karrenvracht festivalherinneringen bij artiesten, organisatoren en festivalgangers. Waarom kwam het tot een wilde achtervolging op Golden Earring, waarom werd Marc Didden in elkaar geslagen door de security, waarom klonken de orgels in Bilzen altijd zo vals en wat was precies de taak van de zedenmeester?

Je komt het allemaal te weten in Belpop, met getuigenissen van: Roland (zanger), Jean Blaute (muzikant), Fred Bekky (The Pebbles), Armand (zanger), Barry Hay, George Kooymans en Rinus Gerritsen (Golden Earring) Guy Mortier (Humo), Karel Anthierens (Humo), Marc Didden (rockjournalist), Walter Grootaers (zanger), Ludo Mariman (zanger The Kids), Zaki (tv presentator), Jan Coch (organisator), Jan Biesmans (verantwoordelijke security), Marc Cambré (medewerker), Piet Vanrusselt (zedenmeester), Paul Bessemans (jazzproducer), Guido Holvoet (medewerker), Gerald Timmermans (medewerker), Etienne Barthels (medewerker).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s