Crammerock 2013 (c) Karel Uyttendaele

Confetti op Crammerock

Een van de kleinere festivals dat dit jaar een mooie affiche bij elkaar wist te puzzelen was Crammerock in Stekene. Het werd dan ook een recordeditie met bijna 12 500 bezoekers op vrijdag en 15 000 op zaterdag.

De oude rockers deden het goed op vrijdag: The Scabs, Arno en Roland kregen de tent vlot mee. Veel Belgen trouwens in Stekene, met ook Ozark Henry, Zornik, SX en Daan, die met een sterke set bewees dat er van onenigheid binnen de groep geen sprake meer was. Maar de toppers waren natuurlijk Sean Paul, Manic Street Preachers, Dinosaur Jr en de prettig gestoorde rockers van Flaming Lips (met zanger Wayne Coyne op een vreemd verhoog aan microfoon vol kabels), die zoals steeds het nodige vuurwerk en een paar confettikanonnen meebrachten. Hieronder de foto’s van Karel Uyttendale.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s