I love Techno, Gent 1996, Benoît Meeus

Night Vision: de perfecte partypic

Concertfotografie kan je het misschien niet noemen, maar de foto’s die worden tentoongesteld op Night Vision ademen wel muziek: ze tonen dj’s op hun best, bonkende beats, dansende lijven en adrenaline!

Night Vision is een expo in DE Studio in Antwerpen die beelden toont van de Belgische fotografen Dieter De Lathauwer, Frédéric Leemans, Benoît Meeus en Thierry Van Dort. Zij visten de perfecte partypics uit hun archieven. Het resultaat: een overzicht van 25 jaar Belgisch nachtleven, met beelden van de allereerste edities van I Love Techno tot discotheken bij daglicht.

Benoît Meeuw (die de foto hierboven na op I Love Techno in Vooruit in 1996) in De Morgen van 21 september: “Ik wou onbevangen de sfeer vastleggen. Mensen die naar mijn beelden keken moesten bij zichzelf denken: ik heb een leuk feestje gemist.”

Nog tot 6 oktober! Alle info vind je hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s