Groetjes uit Werchter

Dit weekend davert de natie. Niet alleen dankzij de knappe kwartfinale die de Rode Duivels op het WK in Brazilië bij elkaar voetbalden, ook omwille van de muzikale vibes die Rock Werchter weer uitstuurt. Vier dagen lang en verspreid over drie podia treden er 77 bands aan. Gisteren speelden onder meer Miles Kane en Metallica de main stage aan flarden, vanavond is het vooral uitkijken naar Arctic Monkeys, Eels en Major Lazer. Morgen pakken The Black Keys en Pearl Jam Werchter gegarandeerd in en zondag mag Stromae het festival afsluiten na Kings of Leon.

Via de live foto feed van 3FM sta je bij elk optreden op de eerste rij

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s