10 Days Off vs. Tomorrowland

De tijd dat festivals vooral bevolkt werden door gitaargeweld is al lang voorbij. Tegenwoordig heeft elk festival minstens één podium waar dj’s de plak zwaaien, een evolutie mede te danken aan de Gentse elektronicapionier 10 Days Off. Afgelopen weekend danste het legendarische festival echter na 20 jaar z’n laatste wals. Een monument werd jammerlijk ten grave gedragen in de Gentse Vooruit, maar dat kon uiteraard niet zonder een stevig feest. En dat feest, dat zag er zo uit:

10 Days Off 2014 (c) Facebook 10 Days Off

10 Days Off 2014 (c) Facebook 10 Days Off

 

Terwijl 10 Days z’n laatste ademstoot liet, mocht Tomorrowland 10 kaarsjes uitblazen. En dat werd uitgebreid gevierd, met niet één maar twee weekends vol bonkende beats. De beste knopjesdraaiers van onze aardbol zakten af naar wat wel eens de Efteling van de elektronische muziek wordt genoemd en ze brachten er duizenden bezoekers van over de hele wereld in hogere sferen. The madness is over, maar iedereen die erbij was, kijkt nu al reikhalzend uit naar de volgende edities van Tomorrowland, zij het in de US, in Sao Paulo of gewoon in Boom.

Tomorrowland 2014 (c) Facebook Tomorrowland

Tomorrowland 2014 (c) Facebook Tomorrowland

Tomorrowland 2014 (c) Studio Brussel

Tomorrowland 2014 (c) Studio Brussel

Bekijk meer foto’s van Studio Brussel, Michel Engelen en Sebastien Camelot.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s