The 1975 (c) Damon De Backer

AB heeft nieuwe huisfotograaf

De Ancienne Belgique heeft een nieuwe huisfotograaf. Damon De Backer zal een jaar lang vastleggen wat er allemaal gebeurt op, voor en achter het podium van de Brusselse concertzaal. De amper 18-jarige student fotografie werd uit meer dan 200 inzendingen gekozen door een vierkoppige jury, waaronder vroegere AB-huisfotografes Tina Herbots en Karen Vandenberghe. Hieronder zie je alvast een van zijn eerste foto’s, genomen op het concert van The 1975.

The 1975 - 01 (c) Damon De Backer

Dat de keuze viel op Damon verwondert ons niets, want de jonge muziekfotograaf was vorig jaar een van de genomineerden voor de Jazz Bilzen Awards bij de amateurs. Wij wensen Damon veel succes en hopen dat volgend jaar iemand van de deelnemers aan de Jazz Bilzen Awards van 2014 in zijn voetsporen mag treden.

Bekijk het werk van Damon op zijn site.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s