Demer Walk

Een aantrekkelijke wandelroute door de groene Demervallei leidt je langs de meest gedenkwaardige festivalplekken: de diverse locaties waar Jazz Bilzen doorheen de jaren neerstreek, de campings, de allereerste backstage (het Borrehuis waar de permanente expo ‘The Stage’ loopt), de uitkijktoren die het succesvolle festival van de Vlaamse Toeristenbond cadeau kreeg, de graffititoren waar Bilzenaars en streetartists hun impressies van het festival achterlieten… Onderweg brengt een interactieve audio-app deze erfenis tot leven: je luistert naar muziekfragmenten, interviews met artiesten, verhalen van Bilzenaars, bezoekers én de vrijwilligers die Jazz Bilzen telkens weer tot een succes maakten. Afgeleid door wat je hoort? Geen nood, een overzichtelijke wandelroute houdt je op het juiste pad.

Gratis
Vertrek bij het oude stadhuis (Markt, Bilzen)
Download de ‘Demer Walk’ gratis in de App Store (iPhone-versie) of als Android app in Google Play.

Meer weten? Klik hier

Het plannetje voor de wandelroute kun je afhalen bij de Dienst Toerisme Bilzen (Deken Paquayplein 1, Bilzen) Open elke werkdag van 9 tot 16u, van 15 juni tot 15 september ook op zaterdag en zondag van 11 tot 15u

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s