Alex Vanhee: ‘De inzendingen waren een pak diverser’

Vorige week maakte de jury de shortlist voor de Jazz Bilzen Awards 2015 bekend. Maar wat vonden ze van de inzendingen dit jaar? Wat viel hen op? En werd er aan de jurytafel serieus gekibbeld of waren de dames en heren van het panel het meteen roerend eens?
We laten rockfotograaf par excellence Alex Vanhee de spits afbijten:

‘Net als de voorbije jaren lag het niveau van de inzendingen behoorlijk hoog. Maar wat opviel: het aanbod is een pak diverser geworden. Heel wat fotografen springen intussen erg creatief om met het thema ‘muziek’. Dat levert een bredere scoop en – fotografisch – vaak een interessantere aanpak op. Of het moeilijk was een winnaar te kiezen? Er is wel wat afgediscussieerd aan de jurytafel. Naar mijn gevoel zaten er nogal wat inzendingen van gelijkaardige kwaliteit bij.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s